top of page

Services

Schilder je zowel binnen als buiten? Een vraag die we regelmatig gesteld krijgen tijdens een gesprek of kennismaking. Het antwoord hierop is; ja! We schilderen de binnenkant en de buitenkant van uw huis, al het hout- en steenwerk kunnen wij behandelen maar ook andere soorten ondergronden zijn mogelijk, denk hierbij aan metaal en kunststof.   

 

Heb je iets in gedachten, maar twijfel je of het mogelijk is?

Stuur me gerust een mailtje met al je vragen. Ik beantwoord ze graag.

BINNEN EN BUITEN SCHILDER WERK

Kom je er niet uit wat je met de kamer muren wilt of twijfel je over een bepaalde kleur? Dan kunnen wij je adviseren. Een kleur toepassen kan erg spannend zijn, maar vaak kan dit iets extra’s geven aan uw in-of exterieur.
 

Heb je al een kleur(en) op het oog maar twijfel je? Dan zorgen wij voor een mooi opzetje zodat je een goede beslissing kan maken.  

Heb je iets in gedachten, maar twijfel je of het mogelijk is?

Stuur me gerust een mailtje met al je vragen. Ik beantwoord ze graag.

KLEUR ADVIES

Bij het woord ‘behang’ denken mensen al gauw aan het welbekende, ouderwetse bloemetjes behang. Maar tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten behang. Van een effen behang tot aan een jungle behang tot in detail uitgewerkt. Ook is het mogelijk uw behang te schilderen met een kleur naar wens.


Soorten behang beschikbaar:

- Behangpapier  
 

- Foto-behang, dit is een afbeelding afgedrukt op (meestal) meerdere behangrollen die in zijn geheel een afbeelding vormen.
 

- Glasvezelbehang, dit soort behang is vanwege de glasvlies-structuur vele malen sterker dan gewoon behang. Haarscheurtjes worden zelfs door dit behang weggewerkt. Maar dit repareren we altijd voordat we het behang erop plakken. Het is dus mogelijk om het op een niet egale muur te plaatsen.  Ook hierin zijn verschillende patronen beschikbaar.
 

- Vliesbehang
Dit soort behang is wat dunner dan glasvezelbehang, dit behang bevat geen patroon.

BEHANGEN

© DEX SCHILDERWERKEN | design by sisu studio

Repareren
Is het hout zacht en niet kurkdroog wat het zou moeten zijn? Heeft je ruit vlekken of strepen die je niet kan weghalen met een simpel sopje? Ontsnapt er warme lucht naar buiten via het houtwerk of komt er juist koude lucht naar binnen via een kier van het kozijn of raam? Ook dit kunnen wij oplossen.

 

Wij vervangen o.a. glaslatten, kitwerk, onderliggers, een ‘lekke ruit’, etc. Een aantal voorbeelden van wat wij repareren is: onderliggers, onderdorpel of neuslatten, een gat in het houtwerk, haarscheuren van wand of houtwerk, spijker of schroefgaten, etc…

Onderhoud

Het onderhoud van jouw huis is het belangrijkste. Hoe beter het wordt onderhouden, des te langer het mee gaat. Een kleine schilder-onderhoudsbeurt gebeurt meestal om de 2 jaar. Een grote schilder-onderhoudsbeurt wordt om de 5 á 6 jaar gedaan. Je kunt zelf een keuze maken, dit leggen we samen vast.


Twijfel je of jouw huis toe is aan een opfrisser? Denk vooral aan een achtergevel die weer en wind moet doorstaan en kozijnen na een straffe winter. Misschien ook binnenshuis, een trap waar iedereen dagelijks overheen rent, of beschadigingen op uw deuren en in de vloer. 
 

Herken je een van deze problemen, dan kunnen we zeker een afspraak maken en doorlopen we samen jouw huis.

REPAREREN EN ONDERHOUD

Contact

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat gerust een bericht achter, en dan kom ik z.s.m bij je terug.

20210221_144809-2.jpg
bottom of page